Pozdrav, zahvaljujem se na detaljnom odgovoru. Znači da pišem gradskom stambenom i oni će inicirati zamenu drvenog električnog ormara? Hvala
Kućni savet - Gradsko stambeno preduzeće
Наравно напишите захтев за замену дрвених електро ормара,.
Још један посебан захтев за лед расвету у згради
Имате право на неограничен број хитних интервеција и три захтева месечно за остале ствари које су покривене уговором
Потпишите нови уговор временом се доста тога изменило и знаћете шта све спада у одржавање за вашу зграду.
Ако имате чишћење зграде преко Стамбеног имате право на једном годишње машинско чишћење без додатне накнаде
Јавите исход
Хвала
Mi je davno inicirali i NIKAD nam ponudu nisu poslali. Od drugih cujem da Gradsko Stambeno UVEK salje najskuplje ponude za SVE.
Не говоримо о понуди ,понуда је нешто што не спада у одржавање на пример( захтев за кречење,фарбање,модернизацију лифта) и за њу СЗ мора да се изјасни да ли прихвата или не додатне трошкове .
Овде се говори о захтеву за сервисну интервецију односно замени дрвених електроормара ГС то ради без додатне наплате за Сз које имају уговор о одржавању .
Једноставно морате бити стрпљиви када се унесе захтев знаћете када сте на реду за интервецију .
Ко хоће брже нека нађе приватника па нек плати
Javite mi ako vam ponude da zamene elektro ormane za Dz. Mislim da od 2018 oni samo rade hitne intervencije. Za drvene EDB ormane su nam rekli da cemo dobiti ponudu, nikada nam je nisu dali. Rekli nam da potpisemo ugovor sa EDB i da ce oni to odraditi.
“Имате право на неограничен број хитних интервеција и три захтева месечно за остале ствари које су покривене уговором”
Ovo prvi put cujem, za 3 zahteva mesecno za ostale stvari.
Doduse niko nikada nije ni video ugovor sa Gradskim Stambenim.
Pozdrav svima, zanima me gde može da se nađe spisak intervencija koje je gradsko stambeno dužno da radi?
Našla sam spisak iz 2015. godine ali ne mogu naći noviji od toga.
Ima li iko kopiju ugovora gde mu piše šta plaćamo?
Spisak radova Gradsko stambeno dužno da izvede na zahtev stanara.
Mislim da ne. Kaubojsko je to preduzece, bukvalno rade sta hoce i kako hoce. I nece da odgovaraju u email formi. A i ako odgovore to je sturo i sa zakasnjenjem. PAKAO