Ovo su “Uslovi korišćenja” na osnovu koji se upravlja forumom Učestvuj! Ne da(vi)mo Beograd. Korišćenjem ovih stranica pristajete na “Uslove korišćenja”.

Odgovornost korisnika

Otvaranjem naloga na forumu Učestvuj! Ne da(vi)mo Beograd postajete odgovorni za održavanje i bezbednost naloga, kao i za sve aktivnosti povezane sa tim nalogom. Kao korisnik dužni ste se pridržavati pravila navedenih u “Pravilima ponašanja”. Na forumu Učestvuj! Ne da(vi)mo Beograd zabranjeno je:

  • kršiti zakone Republike Srbije, pogotovo govorom mržnje ili diskriminacijom,
  • vređati sagovornike ili podsticati netrpeljivost,
  • reklamirati robu i usluge,
  • objavljivati privatne podatke ili sadržaje na koje nemate pravo.

Ako kršite neka od ovih pravila kao i bilo koja od pravila iznesenih u “Pravilima ponašanja” moderatori mogu obrisati Vaš predlog ili komentar, a u slučaju da to nastavite mogu obrisati Vaš korisnički nalog.

Buduće promene Uslova korišćenja

U slučaju da se bilo što od ovih pravila promeni, te izmene će biti objavljene na ovoj stranici, i korisnici će biti pojedinačno obavešteni o premenama “Uslova korišćenja”.

Licenca koja reguliše dalje korišćenje sadržaja

Vaši doprinosi koji su predmet autorsko-pravne zaštite (poput autorskih tekstova, videa ili fotografija) ustupljeni su na korišćenje pod Creative Commons Imenovanje-Deljenje pod istim uslovima (Attribution-ShareAlike – CC BY-SA) licencom, verzija 3.0. Ne da(vi)mo Beograd se obavezuje da će Vaše sadržaje koristiti uz navođenje Vašeg korisničkog imena i licencnih uslova. Predlozi politika formulisani u raspravi koje budu predmet budućih programskih dokumenata smatraće se usvojim u opštoj raspravi i neće se smatrati autorkskim doprinosom, već ishodom kolektivnom procesa i zajedničkom formulacijom.

Ovo je verzija “Uslova korišćenja” 1.0, poslednji put obnovljena 20.7.2017.