potrebna mi je informacija o tome da li je statutom beograda ili nekim aktom propisano da li grad iz budžeta može da finansira stranačke inicijative?
to je ono što se upravo dešava u bloku 70 (trenutno grad, odnosno zelenilo) izvodi građevinske radove a lokalni sns to fura kao svoju inicijativu
ono što mi je kao dan jasno jeste da nas 300 s našom inicijativom ili neka druga pol partija ne bi imala prolaz. i da je predizborno doba
svejedno zanima me tehnički ukoliko iko (@Ksenija @koordinator) zna. pošto ukoliko to nije moguće imamo primer korupcije u predizbornoj kampanji
zanima me i lično, pošto su mi se u lokalnom sns-u zahvalili i potvrdili da radovima sprovode moju inicijativu
eto me u lancu korupcije
ukratko, pre predsedničkih su postavili reflektore i nove koševe na terenu koji je star više od 40 godina i na kome je asfalt ispucao i propao. u jednom od odlazaka i penjanja na glavu sam im između ostalog rekao da je slika i prilika njihovog delovanja besmisleno trošenje budžetskih sredstava u svrhu isključivo sopstvene promocije. da ih ne zanimaju stvarne potrebe građana… da ih zanima, da bi se raspitali kod korisnika takvog terena i da bi im oni sigurno rekli da je naj problem na njemu ta propala podloga. i sad rade podlogu. super za zajednicu ali JESUS MARIA