Postovani,
U julu mesecu smo skupili potpise za smenu upravnika zgrade iz reda stanara. Sada je kraj oktobra meseca. Sve vreme nam prica da je predao dokumenta Beostanu da preuzmu odrzavanje zgrade (imam sve napismeno). Rekao je da ceka da jos neki ljudi plate zaostale racune i da ce Beostan preuzeti zgradu 3.10. 2022. Kada sam kontaktirala danas Beostan, oni su rekli da nisu preuzeli zgradu i da misle da smo mi u fazi “prikupljanja potpisa”. Vec tri godine traju ove dezinformacije. Sta se radi kada upravnik zgrade iz reda stanara ne preda potpise novom upravniku?Mi nismo dobili kopije potpisa. Oni su stajali na ormanu zalepljeni u zgradi. Sad posle tri meseca ih je neko skinuo. I nema vise ni novog upravnika, ni dokaza o potpisima. Kajem se sto sam kupila stan u Srbiji i razmisljam da ga prodam jer ne vidim resenje ovog problema. Tri godine ista prica. Ovo nije zivot, nego nocna mora. Zajebava nas covek koji i nije vlasnik stana dok ne otplati poslednju ratu kredita. Ja sam na korak od prodaje jer vidim da nijednu instituciju u Srbiji ovo ne zanima. Upravnik moze da bude ocigledno bilo ko, i drzava je legalizovala pljacku. Nit su u obavezi da izdaju racune, niti da pravdaju troskove. Covek nije predao nase potpise. Taj zakon o stanovanju ima milion mana, a niko iz tog ministarstva da se oglasi. Ovo je tragedija za investicije u nekretnine u Srbiji. Covek nema uvid u bilo sta vezano za sopstveni krov nad glavom. Uzas! Da li strani mediji trebaju da se ukljuce da bi neko ovde odreagovao? Sta treba da se desi da se ove prevare i obmane zaustave?