Primer dobre prakse - Šuma peva

«Šuma peva» je društveni servis čija je misija iniciranje, stimulisanje, stvaranje, organizovanje i realizovanje akcija koje doprinose kreiranju boljih uslova za život ljudi u oblasti ekologije i zaštite životne sredine. Naš osnovni cilj je pošumljavanje i podsticanje akcija za pošumljavanje.

Okupili smo se kao grupa entuzijasta, stručnjaka u svojim oblastima, koji su usred zabrinutosti za planetu zbog klimatskih promena čije su posledice nemerljve, rešili da preduzmemo akciju i da iskoristimo svoje dosadašnje iskustvo u radu i poznanstva i da mobilišemo lokalnu zajednicu da zajedno svako u skladu sa mogućnostima damo doprinos očuvanju planete i našeg neposrednog okruženja.

http://sumapeva.rs/

7 Likes

U okviru akcije šuma peva,okupite orintologe,inžinjere šumarstva,pejzazne arhitekture,novinare,jednu kameru i bicikliste i pravac savski nasip.da se ovekoveči uništenje šume u potezu od b 45 do ostruzničkog mosta.sada dok nije olistalo jasno se vidi da se tog vestackog drvoreda koji sluzi da sakrije postojeće stanje od šume nema ni panj.poslaću vam neke fotke što sam napravio.ono tamo je nbg mahala.dođoše neki divljaci i napraviše.mahalu.

3 Likes