Postovani imam problem koji je vezan za komunalnu isnspekciju grada Lazarevac. Naime ja imam problem sa komsijom koji ulazi na moj posed i njegov pas koji napada moje pse,mene ,decu i sve ukucane. Nama je dvoriste ogradjeno, moji psi ne ulaze na njegov posed ali naravno laju kada on udje na nas posed, mene je komsija prijavio i inspektorke dve su dosle kod mene sa prijavom , sastavili zapisnik itd … To isto vece komsijski pas preskace nasu ogradu i napada me, ja ujutru odlazim u komunalno u opstinu gde nalazim istu inspektorku koja odbija da uzme od mene izjavu kako bih ja prijavila komsiju. Moji psi nikada nisu napali, sve jenogradjeno udaljeno vise od 20 metara od njegove kuce, imaju boxeve,vakcinisani, zdravi,cipovani, komsijski pas nije cipovan,nije vakcinisan i bolestan je plus. Kakva je to logika da ja ne mogu da prijavim komsiju a on mene moze pritom imam sve po zakonu a on nema. Sta da radim ja po tom pitanju jer njegov pas moze i da me zarazi necim pa dovoljno je samo i sto me ujeda . Zar stvarno nema zakona u ovoj drzavi Srbiji i samo rade posao kada ih neko potplati? Za komsiju znam da ima veza i vezica svuda i sam se hvali sa tim ali ne mogu da verujem da inspektorka dadje kod mene sa prijavom jer mi psi laju jer brane svoju teritoriju a mene sto njegov pas ujeda na mom posedu inspektorka kod njega nece da ide… Sta da radim ne mogu vise da trpim izivljavanje od komsije a i bojim ga se jer covek mase puskom vazdusnom i pistoljem i preti kako ce sve da nas pobije. Ja para za advokata nemam a i dzabe on i u sudu u pazarevcu ima vezu. Molim vas posavetujte me sta da radim. Hvala unapred