Dobar dan,
Zelela bih da pitam nekog upravnika zgrade:
- Da li moze Upravnik zgrade o svemu da obavestava stanare iskljucivo putem Vibera?
- Da li je Upravnik obavezan da obavestava stanare o bilo cemu sem putem Vibera (ja nikada nisam pozvana na sastanke,nije mi receno sta treba da se plati, bilo sta da ne idem u detalje. Obrazlozenje je bilo da Upravnik nije znao za mene -a ja sam legalno medju prvima kupila stan u novogradnji jos u izgradnji).
- Da li je Upravnik nadlezan da trazi novac u gotovini umesto investitora (investitor trazi novac za koji je rekao da ne moze da izda racun za njegove troskove do formiranja skupstine stanara).
- Da li je Upravnik obavezan da u sanduce posalje racun za placanje? (Tako bih bar znala sta treba da se plati)
- Ja sam pokusala da kontaktiram nenoliko puta Upravnika putem Vibera. On mi je tri puta rejao da je na sastanku. Nije se kasnije ni javio. Na Viber poruke nije odgovorio.
Ja ne bih zelela da ispadne kako ja ne zelim nesto da platim. Ja zaista ne znam o kakvoj osobi je rec. Da li neko moze da mi da savet sta da radim? Jos uvek se nisam preselila u zgradu I ne znam nikog od novih komsija.