Ne vidi se mogućnost upisivanja sve dok se ne odabere odgovor - Nešto drugo. Ni pomislio nisam da odgovorim tako neodređeno.
Šta je tu je, već sam popunio tiket, ovako bi bilo tačnije:
- Šta je, po Vama, najveći problem u Srbiji?
Korupcija i stranačko zapošljavanje (odavde bi izbacio “i stranačko zapošljavanje”, to je samo jedan od pojavnih oblika korupcije)
Sve ostale opcije za glasanje su posledica korupcije npr zdravstvo, ekologija, urušene institucije, standard, ahaha umiremodsmehaovde kultura… Posebno odvratan oblik korupcije je u pravosuđu, taj ološ je prva i poslednja linija odbrane svog ostalog ološa, a svako od tih frikova je ostavio dovoljno tragova koga i kako je ganjao a koga nije hteo da “dira” ni po koju cenu. Tu su i oni vona bi mangupi iz policije, bie i štatijaznam agencije što mnogo vole da podmeću/kriju. Sve od vrha do sendvičara, za takve je milost od nula poJena.
Ako se ovo nekom čini surovo, setiti se da je izvesni Obradović sedeo u buvari o našem trošku, a neki izvesniji Vesić ladio jj u apartmanu o našem trošku. Ne mogu te dve grupe na isto mesto, nije prirodno.
- i 3. Šta je, po Vama, najveći problem u beogradskoj opštini u kojoj stanujete? i Šta je po Vama, najveći problem u Gradu Beogradu?
Kao i u svim ostalim delovima Srbije, razlike mogu biti samo u nijansama.
- i 5. Kako biste ocenili kvalitet javnog prevoza u Beogradu? Šta je po Vama, najveći problem javnog prevoza u Beogradu?
Ne mogu da setim šta sam žvrljnuo u odgovor ali… ako li se stvari rešavaju po redu, kad na red stigne vozni red, mi smo toliko toga rešili da će ovo samo od sebe.
- Koji ekološki problem u Beogradu biste istakli kao najveći?
Stavih zagađen vazduh, moglo je bilo šta drugo. Ko od anketiranih može da zna da li je gore ono što trpaju u vazduh od onoga što trpaju u vodu? Svi znamo da zagađivači zagađuju jer njihove šemice i kombinacijice.
- Uopšteno gledano, ekonomska i prateća socijalna pitanja (nejednakost, radna prava, stambena prava…) se rešavaju:
Uopšteno gledano, rešavaju se tako što se bilo koja budala usere u gaće na samu pomisao da bude jednakiji od drugih. Samo to preformulisati da zvuči fino i demokraCki.
- Po Vama, kako jedno društvo treba da izgleda?
Potpuno otvoreno i slobodno, svako je trovač… ooonaj… kovač svoje sreće.
- Ideološki gledano, kako biste najpre pozicionirali pokret Ne davimo Beograd?
Ne znam, ne mogu da procenim.
Nagađam da je šareno, bRez radikalne levice i desnice if ju pliz.
- Kako biste ocenili rad pokreta Ne davimo Beograd?
Ne mogu da procenim.
Za neku realnu ocenu bi morao biti u centru zbivanja.
- Šta je po Vama, najveća prednost Ne davimo Beograd?
Nepostojanje lidera.
- Šta je po Vama, najveća mana Ne davimo Beograd?
Komunikacija sa javnošću.
- Koliko je, po Vašem mišljenju, Ne davimo Beograd pristupačan ljudima koji bi želeli da se aktiviraju?
Prilično nepristupačan
- Da li ste razmišljali da se više aktivirate u lokalnoj zajednici kroz Ne davimo Beograd, bez obzira da li ste član ili niste?
Da.
I ne samo razmišljao, doneo na noge neku zanimljivu informaciju, konstatovao akutni bolemekitis u prisutnih i napustio objekat.
Progutali ste 15.
- Koliko često pratite rad i objave pokreta Ne davimo Beograd? (javni nastupi, društvene mreže, itd.)
Povremeno.
Nekad ređe, nekad češće.
- Kojim kanalima se najčešće informišete o radu Ne davimo Beograd?
Onlajn portali.
- Sa kim bi Ne davimo Beograd prevashodno trebalo da sarađuje?
I sa lokalnim političkim akterima i sa opozicionim partijama.
- Ne davimo Beograd je nedavno uspostavio saradnju u vezi sa nekoliko političkih tema sa strankom Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića. Kako biste ocenili novonastalu saradnju između NDM BGD i Nebojše Zelenovića?
Uglavnom podržavam.
Ne verujem da tu može biti neke štete, vreme će pokazati koliko je saradnja korisna.
- Ne računajući Ne davimo Beograd, koja politička opcija Vam je najbliža?
Druge lokalne organizacije (Lokalni front i sl.)
21 - 26 Po meni, potpuno besmislena pitanja.
Ajte i vi ostali, baš me zanima koliko se poklapamo.