Teritorijalna grupa Vračar u sklopu ideje da i mimo izbora uključuje nove ljude, identifikuje probleme i nudi rešenja, došla je do predloga da se pokrenu razgovori po mesnim zajednicama - nalik razgovorima na Novom Beogradu i Levoj Obali Dunava.
Vračar ima 4 MZ, pa me zanima da li postoje kapaciteti trenutno u organizaciji da se radi na ovome. Kontam da bismo mogli da pokrijemo po jednu mesnu zajednicu na svakih nedelju ili dve, a mislim da bi to bilo i dobro kao neki vid prisutnosti na opštini s obzirom da koliko je uspelo da dođe do mene, mnogi ljudi se sada pitaju “da li postojimo”, “šta radimo” i slično.
@Dobrica.Veselinovic @Ksenija @axa @majkabg
Pretpostavljam da bi ovo moglo da bude zamajac i za druge opštinske grupe da počnu sa izvedbom sličnih razgovora na svojim opštinama.
Da li ima zainteresovanih da učestvuju u ovome (može i sa drugih opština, ideja je da ne bude previše ljudi iz same inicijative na samim razgovorima već da ostali građani budu u većini, ali opet nije loše i za ljude unutar organizacije da stiču iskustvo u ovakvim stvarima)?
Da li postoji nešto što treba da znamo pre nego što započnemo neki ovakav poduhvat?