Sastanak odbora Stari grad u utorak 3. marta 2020

Sastanak lokalnog odbora Ne davimo Beograd - Stari grad održaće se u utorak 3. marta u 18 časova u štabu inicijative u Dositejevoj 13 (prvi sprat, stan 2).

Sastanak će trajati oko sat vremena, a razgovaraćemo o aktuelnim akcijama inicijative Ne davimo Beograd i trenutnom političkom trenutku, kao i lokalnim pitanjima sa naše opštine.

Evo skraćenog zapisnika sa sastanka.

U prvom delu sastanka predstavili smo aktuelna dešavanja i planove inicijative za naredni period. Njih uglavnom možete naći i u izveštaju sa nedavno održane Skupštine pokreta, pa neću dužiti: https://nedavimobeograd.rs/odrzana-skupstina-inicijative-ne-davimo-beograd/

Na sastanku smo razgovarali o tome da će se naša grupa pridružiti kampanji bojkota izbora koju sprovodi inicijativa Ne davimo Beograd (više o bojkotu na: https://nedavimobeograd.rs/bojkotujemo-fantomske-izbore-srpske-napredne-stranke/)

Dogovoreno je da stalni termin sastanka bude svakog prvog utorka u mesecu od 18 časova. Ukoliko bude potrebe za više sastanaka oni se mogu zakazivati u hodu. Napravljena je Viber grupa na koju nećemo odmah ubaciti sve članove, već kako se ko bude pojavljivao na sastanku ili iskazao želju.

Dogovreno je da napravimo i bazu slučajeva koje pratimo na opštini, po uzoru na Mapu žarišta koja već postoji na forumu.

Na sastanku je izabran i inicijalni odbor koji se sastoji od 5 članova.