Potrebna pomoć medijskoj grupi Ne davimo Beograd

Mnogo puta smo govorili o tome koliko je medijska scena u Srbiji zatvorena. Ne radi se samo o tome da većina medija ne objavljuje vesti koje bi mogle škoditi vlasti, već su u potpunosti zatvoreni za bilo kakvo saopštenje, najavu ili izveštaj koji bi mogao dolaziti od Ne davimo Beograd i drugih opozicionih organizacija. Ovo naravno potpuno polarizuje javnost i čini da naše objave dolaze do izolovane grupe ljudi kojima su nezavisni mediji dostupni.

Neka gruba podela medija, po meni, bila bi na one koji se trude da odgovorno i profesionalno izveštavaju (TV N1 i Nova S, Danas, Beta, Fonet, NIN, Vreme, Insajder, RSE, Al Jazeera…), one koji su kontrolisani i zatvoreni za svaku kritiku vlasti, ali i za nepodobne poput nas (RTS, Blic, Politika, Večernje novosti, Prva, O2…) i na kraju one koji su potpuno zloupotrebljeni da šire režimsku propagandu i mržnju prema metama režima (Pink, Hepi, Studio B, Informer, Srpski telegrad, Alo, Kurir…). Pomenuo sam samo neke koji su mi prvi pali na pamet od medija kao primer, ima još u svakoj od grupa.

Kako bismo omogućili da poruke Ne davimo Beograd stignu do ljudi, oslanjamo se na društvene mreže, mejling listu, elektronski bilten, viber i telegram grupe i treba nam vaša pomoć kako bismo ove kanale proširili.

Ukoliko želite da pomognete medijskoj grupi da bude efikasnija i da se naš glas dalje čuje, molimo vas da uradite nešto od navedenog:

1.) Pozovite svoje prijatelje da zaprate Fejsbuk, Tviter ili Instagram stranicu Ne davimo Beograd. Kada odete na ove strane, iskoristite opciju invite i pozovite sve prijatelje.
FB: https://www.facebook.com/nedavimobeograd
TW: https://twitter.com/nedavimobgd

2.) Ukoliko već niste u grupama na Viberu ili Telegramu, ubacite se preko linkova i dodajte prijatelje. Ovo su javni kanali i na njima nema diskusije pa tako i nema velikog broja poruka, već na njima šaljemo obaveštenja o Ne davimo Beograd i važe vesti
VIBER: [link]
TELEGRAM: https://t.me/ndmbgd

3.) Prijavite se za elektronski bilten koji šaljemo na mejl i u kome periodično dobijate vesti o svim bitnim dešavanjima
www.nedavimobeograd.rs/newsletter

Na ovaj način, pomoći ćete nam da u atmosferi medijskog mraka, naša poruka stigne dalje. Javite kako je prošlo i utiske.

9 Likes

Pozdrav, bavim se email marketingom i voljan sam da pomognem da email komunikaciju još bolje integrišete u svoj online nastup.

2 Likes

Kontaktiramo te veoma brzo :slightly_smiling_face:
Hvala

1 Like