Potrebna pomoć medijskoj grupi Ne davimo Beograd

Mnogo puta smo govorili o tome koliko je medijska scena u Srbiji zatvorena. Ne radi se samo o tome da većina medija ne objavljuje vesti koje bi mogle škoditi vlasti, već su u potpunosti zatvoreni za bilo kakvo saopštenje, najavu ili izveštaj koji bi mogao dolaziti od Ne davimo Beograd i drugih opozicionih organizacija. Ovo naravno potpuno polarizuje javnost i čini da naše objave dolaze do izolovane grupe ljudi kojima su nezavisni mediji dostupni.

Neka gruba podela medija, po meni, bila bi na one koji se trude da odgovorno i profesionalno izveštavaju (TV N1 i Nova S, Danas, Beta, Fonet, NIN, Vreme, Insajder, RSE, Al Jazeera…), one koji su kontrolisani i zatvoreni za svaku kritiku vlasti, ali i za nepodobne poput nas (RTS, Blic, Politika, Večernje novosti, Prva, O2…) i na kraju one koji su potpuno zloupotrebljeni da šire režimsku propagandu i mržnju prema metama režima (Pink, Hepi, Studio B, Informer, Srpski telegrad, Alo, Kurir…). Pomenuo sam samo neke koji su mi prvi pali na pamet od medija kao primer, ima još u svakoj od grupa.

Kako bismo omogućili da poruke Ne davimo Beograd stignu do ljudi, oslanjamo se na društvene mreže, mejling listu, elektronski bilten, viber i telegram grupe i treba nam vaša pomoć kako bismo ove kanale proširili.

Ukoliko želite da pomognete medijskoj grupi da bude efikasnija i da se naš glas dalje čuje, molimo vas da uradite nešto od navedenog:

1.) Pozovite svoje prijatelje da zaprate Fejsbuk, Tviter ili Instagram stranicu Ne davimo Beograd. Kada odete na ove strane, iskoristite opciju invite i pozovite sve prijatelje.
FB: https://www.facebook.com/nedavimobeograd
TW: https://twitter.com/nedavimobgd

2.) Ukoliko već niste u grupama na Viberu ili Telegramu, ubacite se preko linkova i dodajte prijatelje. Ovo su javni kanali i na njima nema diskusije pa tako i nema velikog broja poruka, već na njima šaljemo obaveštenja o Ne davimo Beograd i važe vesti
VIBER: [link]
TELEGRAM: https://t.me/ndmbgd

3.) Prijavite se za elektronski bilten koji šaljemo na mejl i u kome periodično dobijate vesti o svim bitnim dešavanjima
www.nedavimobeograd.rs/newsletter

Na ovaj način, pomoći ćete nam da u atmosferi medijskog mraka, naša poruka stigne dalje. Javite kako je prošlo i utiske.

9 Likes

Pozdrav, bavim se email marketingom i voljan sam da pomognem da email komunikaciju još bolje integrišete u svoj online nastup.

4 Likes

Kontaktiramo te veoma brzo :slightly_smiling_face:
Hvala

1 Like

Pozdrav, novinar sam po profesiji, 17 godina na Radio Beogradu 1, dao otkaz kada su počeli da nas pritiskaju pre četiri godine, sada pišem za sajtove. Tu sam da pomognem.

Поштовани другови и саборци, ја сам нажалост релативно пасиван члан нашег Покрета на Палилули. Желео бих да апелујем на све колеге и саборце да се користи ћирилично писмо што је могуће више на порталу и у службеној преписци нашег Покрета. Не дозволимо шовинистима да узурпирају наше писмо. То је украсно писмо, предивно изнад свега. Сви велики либерали нашег народа су га користили: чика Доситеј, Божа Грујовић, Вук Караџић, Скерлић, Брана Петронијевић…Срдачно вас поздрављам и све најбоље у 2022. и наравно успех на изборима и бољи Београд за све нас.

1 Like