Ideja je da prošlogodišnji koncert na Trgu republike za Dan oslobođenja Beograda postane tradicionalni.
Ovo je sjajni prošlogodišnji plakat za koncert:
Pitanje - koga bi voleli da zovemo da svira/peva ove godine?
Ideja je da prošlogodišnji koncert na Trgu republike za Dan oslobođenja Beograda postane tradicionalni.
Ovo je sjajni prošlogodišnji plakat za koncert:
Pitanje - koga bi voleli da zovemo da svira/peva ove godine?
Voleo bih više repa domaćeg i inostranog:
Od gitra bih voleo VVHILE i tako neke nojzere. Temple of smoke možda, oni nas vole.
Voleo bih i neki pankeraj. Samo ne znam koji. Replicunts bih voleo da vidim live ako to još postoji.
Valjalo bi razmisljati i o bendovima koji privlace malo siru publiku i neke ciljne grupe do kojih ne dobacujemo sad. (ne, ne mislim na sinana sakica)
rundek.
rag n bone man.
zvonko bogdan
the killers
meni je smoke bio mnogo dobar ali prti mi nije za ovakav dogadjaj, previše bezobraštine, i mnogo ljudi tako misli. možemo da probamo nekoliko različitih vrsta muzike npr smoke/bad copy-rep mkdsl/-elektro darkwood dub/bjesovi/kkn - alternativa mozda neki punk/hardcore, tipa goblini/eyesburn/direktori šta znam, možda neko zvonko bogdan level za one tradicionalnije
Bajaga, Eva Braun, KKN, Artan Lili, SARS, sve sto vole mladi
Dubioza kolektiv, SARS, Bajaga, možda Negativ?
Ali treba i nesto za starije…mozda neki DJ, pa da pušta raznu, normalnu muziku…ili dobar bend koji svira i tuđe pesme.
Bila bi jaka fora da bude neki bend / izvođač iz Hrvatske svakako.
Rundek
Goblini
Repetitor
Jarboli
Smoke
Horkestar
potpisujem. mozda jos neki rep jedino, da ne ostane smoke.
A sta mislite da se vidimo sa ovim bendovima koji su bili prosle godine i da ih pitamo sta oni misle pa da nam možda preporuče i malo održimo kontakt sa ljudima, nismo se sa većinom ni čuli nakon koncerta …
Ja sam za to da odmah pitamo Rundeka, Gobline, Repetitor i Horkestar i da odatle krenemo i dodajemo ostale kad nas ovi odbiju ili prihvate … oko ovih smo imali vec slaganje, prosli put nisu mogli, lepo je za pocetak
ja mogu da kontaktiram borisa iz repetitora.
Hajde da stavimo ovo na dnevni red sastanka i da ako se svi slazu samo krenemo da zovemo i vidjamo se sa ljudima, nema razloga da se ceka poslednji trenutak jer ce nam tada biti frka lovu da skupimo
Kako se to radi u francuskoj:
U Parizu održan koncert solidarnosti sa siromašnima
Predlažem Hadžimanove. Sve generacije
Imate i punu podršku benda Ne Tamo, mi smo uvek za svirku, ako bude mesta.
Svirali smo prošle godine na Exitu i po susednim zemljama i imamo dosta angazovanih tekstova.
Diktator- https://www.youtube.com/watch?v=6oBQWQg7l_Y
-100 evra-https://www.youtube.com/watch?v=L2pAbrJxaDg
www.netamo.net
Arafaaaaaaaaaat
Partibrejkersi ili Škrtice