Izbori 2022

Izgleda ovde još niko nije čuo pa da javim, u nedelju su.

3 Likes

Jeste. U nedelju. Nek nam je sa srećom i srcem. Znamo da ga imamo.

2 Likes

Da li da glasam ranom zorom ili u finisu? :face_with_monocle:

1 Like

Kad i svi šampioni, 'nači tačno u podne :smiley:

Iskreno, još uvek sam mišljenja da je trebalo organizovano bojkotovati ovu parodiju na izbore. Nadam se da grešim i da će nas dovoljno izaći al’ biće čupavo, onaj žvalavi nekromanser je krenuo iskopavati i glasače starije od 200 godina.

Gresis…Beograd MORA pasti ovaj put! Zovi sve redom da izadju u nedelju. Nemamo vise vremena da cekamo na mesiju i svoj glas treba da iskoristimo.

Ako se svede samo na Beograd, to se u mojoj knjiGi vodi kao težak poraz, dosta je tih spodoba na svim nivoima… E kad rekoh spodobe, zvali me juče iz tabora žvalavoga gabora. Šta su ti nesretnici u stanju da progutaju, ni pas s maslom ne bi. I to mislim na pse lutalice.

Jel ko veruje u ova sranja, pardon, projekcije?
https://pbs.twimg.com/media/FPfde_WXwAEWe-g?format=png&name=small
https://pbs.twimg.com/media/FPfc1NCXwAML8ly?format=jpg&name=small

Aha, vidim na sve strane.

Šta mislite, imal kakve šanse da prava opozicija ne da legitimitet lopovluku tako što poruči žvalavoj lopuži da sad sva mesta u parlamentu lepo popuni pokojnicima i fantomima? A za nove izbore minimum uslova je opisan u zakonu o izborima?
A, nije loše? Svakako je bolje od dogovaranja sa dss smrdljivkom.

Ako niko nije primetio, napravi li se dil i sa Mil’com zavetnicom, žvalavom neće ostati niti jedan putinofil, moraće da se igra umerenog državnika koji do grla u evropskim vrednostima. Nije u redu :worried:
Oni što glasaju za paštetu i tri črvene sad baš imaju na koga da se ugledaju.

Imal koga? Kakva su iskustva stanara, koje su dileme upravnika?

Pobednici utefterili još jednu veliku pobedu, uspeli su da pomire polovinu POKSa koja voli žvalavog sa polovinom POKSa koja još više voli žvalavog. Missim, nije to mala stvar, opet imamo celu porciju POKSa.
Možda nismo za to glasali, ali smo to dobili.

Ostaju problemi stanara i upravnika, i VELIKO HVALA svima na ovom forumu koji pomazu gradjanima da ih prebrode.