Ovde je pregled trenutnih tački - žarišta u gradu. Kriterijumi nisu tip ili uzrok problema već aktuelnost i predviđanje potencijala za angažovanje građana na njihovom rešavanju. Pregledajte kartu i predlažite izmene.
Mapa žarišta - od I-em-tea do Pe-ka-bea
Ukoliko želite da napišete kratak tekst o nekom od žarišta, upišite se u ovu tabelu:
Tekst se sastoji iz dva dela. Kraći opis problema od max 400 i ceo tekst od oko 3000 karaktera.
Ili: odmah napišite kratak tekst (400 karaktera) i ubacite ga u tabelu u drugi tab.
Mislim da bi bilo dobro da imamo odvojenu kategoriju foruma gde su teme pojedinacni slucajevi tako da se o njima može dogovarati, ubacivati linkovi i saznanja i sve ostalo
Imao bih da prijavim dve promene koje su možda dva žarišta, a možda i nisu. U svakom slučaju bih voleo kada bih saznao nešto više o dva lokacije koje su se volšebno izmenile…
-
fabrička zgrada Klasa u Južnom bulevaru je, kako čujem, nestala
-
deo Šumatovačke sa nekim udžericama, pretpostavljam desno od Maksima Gorkog kad se ide ka gradu isto tako
Zna li neko nešto o ovome? Fabrička zgrada je valjda bila u vlasništvu Klasa ali je to prodato. Ko je novi vlasnik?
Ovaj deo Šumatovavčke je valjda bio nacionalzovan pa je bilo nekog natezanja. U međuvremenu su nikli neki autoservisi i perionice. Sad je to brisan prostor. Šta se tu gradi?
evo baš zbog ovoga sam predlagao da se otvori posebna kategorija pa da onda mogu da se započnu ove teme koje bi stajale i kad nema niko odgovor pa ce se popunjavati redom … ovako zamislite sad krene diskusija o svakom od zarista na ovoj temi …
ako necete to sada dok ne proradi forum skroz ok, al trebalo bi sto pre jer ce biti pregledno i popunjavace se lepo
Vezano za fabričku zgradu Klasa, mislim da će tu da se gradi Kapija Vračara http://www.kapijavracara.rs/lokacija, ali možda i grešim.
Predlažem ubacivanje Marine Dorćol zbog aktuelizovanja lokacije ovoga puta sa muzejem Nikole Tesle - http://www.beograd.rs/cir/beoinfo/1737956-vesic-novi-teslin-muzej-bice-na-mestu-stare-centrale-na-dorcolu_2/#prettyPhoto
Napravljena je posebna kategorija “Indeks žarišta” u kojoj ćemo razgovarati o svim ovim slučajevima, tako da će ova tema biti prebačena u arhivu.
Ako sam dobro shvatio, Generalštab se vraća u prvobitno stanje? Više nije žarište?
Odustali braca Arapi od investicije od dzdz miliona milijardi u srpski turizam?
Imam neke nezvanične informacije da će se na lokaciji starog Generalštaba graditi tržni centar i hotel!!
Da li neko to može da proveri iz nekog izvora?
Bilo je takvih najava od kada je Trampova ekipa dolazila da gleda, a Dačić bio premijer. Posle je isto bilo glasina, ali za sada nista opipljivo.