Izbrisan post


#1

Izbrisan post, jer moderator nije hteo da ga izbriše.


#2

Ne znam zašto vam smetaju reklame na autobusima. GSP se svakako dotira iz gradskog budžeta, zašto ne bi našli način da zarade dodatno i tako smanje količinu novca koja ide iz gradske kase?!


#3

Ne smetaju mi reklame. Ako od njih više zarađuju, zašto čekamo prevoz po dvadeset - trideset minuta. Zašto se vozimo u krcatim autobusima bez hlađenja leti, a grejanja zimi? Nemam ništa protiv reklama, ali bih volela da znam za šta se te pare koriste. Očigledno ne za nove autobuse i kvalitetniji i jeftiniji prevoz.


#4

Ako ne znamo tačno koliki su prihodi od reklama, karata, gradskog budžeta, i koliki su rashodi za gorivo, održavanje, plate i ostalo, nema smisla postavljati takve uslove kao što je “ako ima reklame, besplatan prevoz”.


#5

Meni ne smetaju ako ne idu preko prozora. Na žalost, većina reklama sada ide preko celih vozila.


#6

Pa u tome i jeste poenta. Hajde da vidimo na šta idu ti prihodi. Ko uzima pare od reklama? Da li se te pare koriste za kvalitetniji i bolji prevoz? Da li se kupuju vozila od toga? Da li se sredstva koriste za uvođenje klima u vozila gde klima nema…


#7

Pitanja su vam na mestu, ali kako mislite da mi to saznamo? Mislim da je to nemoguća misija…GSP se dotira iz gradskog budžeta što znači da ako zarade više na reklamama dobiju manje iz gradske kase (ili neko mazne više para)…


#8

Pa sve se i svodi na to da smo mi, kao građani nemoćni. Da li zaista tako treba da bude? Znači vlast neka radi šta hoće, a mi ćemo da stojimo sa strane i da posmatramo? Šta ako cena karte poraste na 500,00 RSD, jer “treba da se obnovi vozni park”, na primer? Ili ako cena struje skoči 500%, ili ako komunalije poskupe (kao što svake godine poskupljuju bez ikakve najave) za 200% svake godine? Kako stvari sada stoje, sve je to vrlo verovatno. Mislila sam da je ovaj sajt tu da se svi udružimo protiv takvih stvari.Očigledno sam pogrešila :frowning: